Corona Virus : Brief van onze voorzitter.

Hallo allemaal,

bij deze een brief van onze voorzitter :

Beste Liefhebbers,

het Coronavirus heeft er voor gezorgd dat de start van het duivenseizoen is uitgesteld. Een begindatum kunnen wij nog niet meedelen aangezien niemand in Belgie daar ook maar een zicht op heeft. alles zal afhangen van dit afschuwelijk virus.

Dit maakt wel dat wij ook alles zullen moeten aanpassen. Zoals de kampioenschappen oude en jaarse. De datums van deze kampioenschappen kunnen niet meer in aanmerking genomen worden. Indien er nog kan gespeeld worden met oude duiven zullen die dan ook aangepast worden aan de nieuwe kalender die wij zullen ontvangen.

Wat betreft het gratis af te vliegen geld voor oude en jaar duiven snelheid en halve fond wordt verzet naar 2021. Waarschijnlijk zullen er leden zijn die niet meer starten met oude duiven en we willen alle leden evenveel kansen geven. Voor de jonge duiven word het alsnog behouden indien we kunnen starten met de jongen.

Op het ogenblik dat wij groen licht krijgen zullen wij ook alles in het werk stellen om alles in veilige omgeving te laten plaats vinden. Later meer uitleg hier over. (Hopelijk komt die tijd)

Hou het veilig en gezond !!!!!!

Hendrickx Erik
Voorzitter in naam van het volledig Bestuur.

We hopen dat er snel een tijd komt dat we kunnen starten met het seizoen!

het bestuur

volg en like ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *