Corona Virus : woord van uitleg door onze voorzitter

Onze voorzitter heeft een woord uitleg gegeven over hoe het er aan toe gaat gaan bij de start van het opleren.

Hierbij het woord van uitleg door Erik.

Beste Liefhebber,

Eindelijk is het zover, we mogen starten.

Het zal wel onder strikte voorwaarden zijn dat we kunnen starten. De regels zijn opgelegd door de KBDB zullen in ons lokaal strikt worden nageleefd.

Jullie moeten weten dat ik als voorzitter verantwoordelijk ben voor het naleven van de regels. Indien deze regels niet gevolgd worden zal ons lokaal gesloten worden.
Daarom zal ik ook voor niemand een uitzondering maken en diegene die de regels niet naleeft zal niet meer welkom zijn in ons lokaal. In belang van de liefhebbers die de regels wel volgen.

Ook zullen de afspraken gemaakt worden volgens het programma dat ons ter beschikking is gesteld door de KBDB. Volgens Leeftijd, gezondheid en aantal duiven. Het programma gaat het uur van inkorven per liefhebber meedelen en dit zal moeten gerespecteerd worden, er zijn geen afwijkingen mogelijk!!! Behalve vor mensen die nog moeten gaan werken (nachtdienst in de zorg bv)
Een afspraak moet minstens 2 dagen voor inkorving gemaakt worden via mail : hendrickx.erik@hotmail.com of via messenger en (alleen) de liefhebbers die geen computer hebben kunnen een afspraak maken via 0499/15.55.40 na 18u. Het aantal duiven (aantal oude/jaarse/jongen) moet duidelijk meegedeeld worden. De dag voor de inkorving zal de afsprakenlijst verschijnen op onze site en die mensen die geen computer hebben kunnen na 18u bellen (de dag voor de inkorving). De liefhebber die te laat is op zijn afspraak zal moeten wachten (NIET aan het lokaal) tot de laatste met afspraak heeft ingekorfd!!

Wij gaan op 3 plaatsen inkorven bij leervluchten :
Ingang 1 : (klein deur,opgelet klein trapje bij de ingang) liefhebbers met minder dan 30 duiven.
Ingang 2 : (dubbel deur) liefhebbers met meer dan 30 duiven.
Ingang 3 : (Garage) voor het terug brengen van de volle korven die de dag voordien zijn afgehaald op afspraak. De liefhebbers die korven afhalen zijn ook verantwoordelijk voor het aantal duiven dat ze in de korf zetten en dit maximum 28 duiven.

De Parking vrij houden, dit om de afstand te kunne ntoepassen. Op de parking zal alles duidelijk zijn welke weg dat je moet volgen.

GEEN SAMENSCHOLING OP DE PARKING OF STRAAT DAT IS NOG STEEDS VERBODEN!!!!!!!!!!!!!!!

De kantine is verboden terrein!!!

betalen :
men kan niet contant betalen!! op het einde van iedere maand krijgt iedere liefhebber een afrekening van de afgelopen maand. Zowel leervluchten en eventuele prijsvluchten. Dit bedrag moet binnen de 8 dagen gestort zijn op onze rekening. Aangezien wij alleen onkosten hebben en geen inkomen hebben gelieve deze 8 dagen te respecteren!!!
Vermeld bij de betaling steeds uw naam en de maand.
liefhebbers die nu reeds een bedrag willen storten kan dit doen op dezelfde rekening. Dit bedrag zal dan op de persoonlijker rekening van de liefhebber in het duivenprogramma worden gezet.

Het bankrekeningnummer van de maatschappij is : BE96979078085005
de BIC nummer is : ARSPBE22XXX
de bank is Argenta

Inkorven leervluchten :

volg de aanwijzingen van de clubverantwoordelijke altijd op!!!

de liefhebbers en de aangestelden van het bestuur dienen een masker te dragen.De liefhebber die zijn vergeten is kan er een krijgen voor 1 euro (de kostprijs die wij hebben betaald). dit wordt bij op de afrekening gezet.

Blijf thuis als je ziek bent of in de afgelopen 72u ziek bent geweeest.

Slechts 1 liefhebber wordt toegelaten om in te korven en dit per ingang. De inkorvende liefhebber dient EERST het lokaal te verlaten alvorens een andere liefhebber het lokaal mag betreden.

De liefhebbers plaatsen hun duiven zelf in de manden!!!

De afstand van 1,5m moet altijd gerespecteerd worden.

Als we dit naleven zal alles vlot verlopen.

Voor wat betreft het inkorven van wedstrijden zullen wij dit mededelen van wanneer de kalender bekent is en we toelating hebben voor prijsvluchten.

Alvast bedankt,

Hendrickx Erik, Voorzitter Vrij En Vooruit Overhespen

volg en like ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *