Bericht van onze voorzitter aan het einde van seizoen 2020

Beste liefhebbers,

2020 was geen gemakkelijk jaar voor niemand en in dat elan heeft onze voorzitter een bericht geschreven voor jullie allemaal!

Beste Liefhebbers,

Het seizoen 2020 zit er op sportief vlak op en wat voor een. Onder zeer strikte voorwaarden hebben wij kunnen starten en ik moet zeggen proficiat aan iedereen voor het naleven van de voorwaarden!!

Gezien de toestand van het corona virus zal het najaar er ook heel anders uitzien. Ons eetfestijn was al uitgesteld en de kampioenendag van dit jaar zal ook niet kunnen plaats vinden. Wij zijn er nog niet helemaal uit hoe we dit gaan oplossen. Waarschijnlijk worden ze mee gehuldigd in 2021. De binnenverkoop zal wel plaats vinden via Pitts dit om toch een beetje te kunnen goed maken van onze inkomsten. Daarom een oproep voor het schenken van een bon, steun uw maatschappij!!

Nog even de Algemene Kampioenen in de verf zetten :

  • De Kerf – steenbergen -> Algemeen Kampioen Halve Fond !!!
  • Vandenwijngaerden Frans -> Algemeen Kampioen Snelheid !!!

Wat betreft de Algemene Vergadering :

Deze zal ook niet doorgaan, maar wel het binnenbrengen van de hoklijsten. Dit zal in groepen gebeuren en dit zal tijdig worden meegedeeld. Ook zijn er nog liefhebbers die nog prijzen geld te goed hebben. De liefhebbers die het geld willen kunnen dit krijgen tijdens het binnen brengen van de hoklijksten, men kan het ook laten staan op hun rekening tot volgend seizoen en krijgen dan een overzicht mee. Liefhebbers die de dag van de vergadering niet kunnen langs komen kunnen bij bij mij na afspraak (telefonisch, mail, enz) langs komen.

Een kleine balans van het seizoen :

  • Er werden in het totaal 19572 duiven ingekorfd in ons lokaal
  • Op Momignies : 6998 duiven
  • Op Soissons : 4868 duiven
  • Halve Fond : 3539 duiven
  • Leervluchten : 4167 duiven

In totaal 3944 duiven minder dan in 2019 en de reden moeten we niet ver zoeken. Voor de halve fond hebben wij 918 duiven meer dan in 2019 en kunnen wij van een succes spreken.

Wat de kastoestand betreft ga ik niet op de website zetten. De inkomsten zijn wel een pak lager door de tijdelijke sluiting van onze kantine en de bijkomende onkosten ivm Corona maatregelen. De leden die graag een overzicht hebben van de kastoestand kunnen dit altijd krijgen (wel aanvragen)

Beste liefhebbers,

De winter gaat lang worden, geen kampioendagen, weinig eetfestijnen enz… Maar het seizoen van 2021 gaat nu al van start. De eerste vergadering is al achter de rug en de verzorging van onze duiven is ook al bezig voor het volgend seizoen.

Verdere info voor het afhalen van de hoklijsten en het binnenbrengen volgen nog. Deze info word via de website en Facebook verzonden. Liefhebbers zonder computer zullen gecontacteerd worden.

Nog even dit :

Ik wil Carolien Bellis bedanken voor onze website, dit is een groot succes. De inzet die ze als vrijwilliger getoond heeft voor het bijhouden van deze site is TOP!!! In duiven termen zeggen ze je verdient een DIKKE PLUIM!!

Zo beste liefhebbers, het bestuur van Vrij En Vooruit Overhespen wensen jullie een veilig en gezond najaar.Indien nog vragen kan men mij altijd bellen op 0499/15.55.40

De voorzitter
In Naam Van Het Bestuur.

Bedankt voorzitter voor dit bericht.

Het is een hele eer dit te mogen doen voor onze maatschappij! Het was een zeer zwaar seizoen voor jullie en ik heb met plezier mee geondersteunt met het runnen van de website/sociale media. Het was fijn dit te mogen doen. op naar seizoen 2021 met hopelijk een betere start en een beter seizoen voor iedereen!!

Carolien

volg en like ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *