Vogelgriep

Beste liefhebbers,

De vogelgriep houd ons in de greep. In Budingen is de vogelgriep uitgebroken en iedereen in de buurt met vogels en duiven heeft er onder te lijden.

Voorzitter Erik heeft een mail ontvangen van de KBDB met daarin dat de verenigingen die in de bewakingszonde van de vogelgriepuitbraak in Zoutleeuw vallen de mogelijkheid hebben om hun lokaal tijdelijk te verhuizen naar een locatie buiten de bewakingszone. Maar voor ons lokaal in Overhespen gaat dit niet want 95% van onze liefhebbers woont in de beschermingszone en bewakingszone. We hadden gehoopt op beter nieuws maar jammer genoeg is dit niet het geval.

hierbij de mail van de KBDB :

best,

Het comite biedt aan de verenigingen die in de bewakingszone van de volgelgriepuitbraak in Zoutleeuw vallen, de mogelijkheid om hun lokaal tijdelijk te verhuizen naar een locatie buiten de bewakingszone.

indien uw vereniging hiervan gebruik wil maken zouden wij grag het adres van deze nieuwe locatie buiten de bewakingszone kennen. Uiteraard kunnen de liefhebbers die in de beschermingszone en bewakingszone vallen niet inkorven op deze nieuwe locatie.

De verenigingen die dit aanbod aannemen dienen hun vervoerder te verwittigen.

De verenigingen die geen gebruik willen maken van het aanbod, vragen wij eveneens ons dit te laten weten.

met vriendelijke groeten
KBDB Vlaams – Brabant
Namens de bestuursraad
i.o de provinciale secretaris
Eric Dubois

mvg het bestuur van Vrij En Vooruit Overhespen,
Voorzitter Erik Hendrickx

volg en like ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *