VEVO : woordje uitleg over het niet laten meetellen van 1 + 2 jaarse voor de kampioenschappen.

beste liefhebbers,

In de volgende wooden gaat Erik een woord van uitleg geven over waarom 1 + 2 jaarse niet mee tellen voor de kampioenschappen.

zo dus Erik :

Ik denk als men kampioenschappen opmaakt alle categorieën even veel kans moeten krijgen.

vb :

Jan speelt 10 wedstrijden met 4 jaarduiven en behaald 30 punten in 1 + 2 jaarse (dubbeling geen officiële uitslag). Diezelfde duiven nemen ook mee aan 1 + 2 oude en jaarse (officiële uitslag) en behalen hier ook 30 punten.

Theo speelt ook met 4 duiven maar oude en kunnen enkel deelnemen aan 1 + 2 oude en jaarse (officiële uitslag) en kunnen niet meer als 30 punten halen. dus als ik hier de kampioenschappen 1 + 2 jaarse en 1 + 2 oude en jaarse samen tel is Theo niet gelijk behandeld.

Dit geld voor snelheid en halve fond. de officiële uitslag op de halve fond is ook 1 + 2 oude en jaarse samen.

heb gisteren de opmerking gekregen dat wij het reglement niet zouden naleven en zelfs wijzigen. Dit strijd ik ten zeerste af. Ook is dit probleem besproken op de bestuursvergadering van dinsdag 17/10/2023 en de kampioenschappen zijn unaniem goedgekeurd door het bestuur.

Hendrickx Erik,

Voorzitter.

PS. Als er nog opmerkingen zijn gelieve deze te laten weten, dan kunnen wij die behandelen op de algemene vergadering op 5 november 2023!

mvg,

Het bestuur

volg en like ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *