VEVO : Gelukkig nieuwjaar aan iedereen, een fijn en een goed nieuw seizoen

Beste liefhebbers,

Wij, het bestuur en de vrijwilligers van Vrij En Vooruit Overhespen, wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar toe. We hopen dat iedereen een mooie start genomen heeft van het nieuwe jaar en we hopen ook dat het nieuwe seizoen voor iedereen mooi mag starten. We hopen natuurlijk ook dat het nieuwe seizoen mag starten zonder Corona of Vogelgriepen of wat dan ook.

Tegelijk wil ik even mijn excuses aanbieden dat de website nog niet mee overgeschakeld is naar 2023. Ik heb nog geen tijd gehad met werken enzo om de website te verwerken. Ik ga dat vandaag doen.

veel succes ook van mij, Carolien, site administrator.

mvg het Bestuur

volg en like ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *