VEVO : Eerste bericht van 2024 op onze website!

Hallo allemaal,

Ik spreek in naam van het ganse bestuur en onze vrijwilligers als ik zeg dat we elkaar een fijn nieuw jaar wensen. Een nieuwjaar met vreugde, hoop, liefde, vriendschap en een nieuw duivenseizoen natuurlijk.


Als ik hoop zeg dan bedoel ik natuurlijk de hoop op een paar goede duifjes, de hoop op wat prijzen en op het einde misschien een beker. Maar ook als ik hoop zeg dan hoop ik dat we iedereen mogen terugzien dit seizoen. Maar ik hoop ook op goede gezondheiden en een jaar zonder virussen en bacteriën voor zowel de duifjes als en zeker ook voor jullie als hun verzorgers.

Als ik zeg liefde, dan bedoel ik ook liefde. Die liefde hoeft niet alleen voor je vrouw of man te zijn maar ook voor de duifjes. Dat ze met liefde behandeld worden en dat ze de liefde kunnen vinden voor opnieuw kleine jonkies te maken en die opnieuw op te leren tot prachtduiven.

Als ik zeg vreugde, dan bedoel ik ook vreugde. De vreugde als je een eerste prijs in de wacht sleept, de vreugde als je een beker of een eervolle vernoeming krijgt op het einde van het seizoen maar ook vreugde voor elkaar dat wanneer een andere duivenmelker die felbevochte 1ste prijs wint of die beker of die eervolle vernoeming dat jij, die dit leest, ook vreugde vol kunt zijn voor die mens.

Als ik zeg vriendschap, dan hoop ik op een aantal mooie vriendschappen. Tussen de oudere liefhebbers is dat waarschijnlijk al zo maar hopelijk krijgen we ook een aantal jonge liefhebbers die vriendschappen kunnen opbouwen met de wat oudere liefhebbers en zo ook beter worden in hun sport.

Als we zeggen nieuw duivenseizoen, dan ga ik voor de hoop op een mooi seizoen, een seizoen vol goede duiven die alles doen om de eerste prijs te halen. Dan bedoel ik om echt de prijs te winnen die je wil winnen.

Dit is wat ik jullie toewens voor 2024.

Ik ga dan weer mijn uiterste best doen om alles op de site te krijgen en om alles op tijd klaar te krijgen.

aan het bestuur : bedankt voor opnieuw een seizoen van vertrouwen in mij om deze site te mogen runnen.

fijne wensen voor fijne mensen!

groetjes, Carolien, websitebeheer.

volg en like ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *