Uitleg uitslagen 2024

Beste liefhebbers,

Het seizoen is van start gegaan met direct een uitstel van lossing dus niet op zaterdag maar op zondag. Maar we zijn toch goed van start gegaan met 168 duiven ingekorfd! Dus een goed begin!

Hoe gaan we te werk voor de uitslagen? Wel, Erik stuurt mij die uitslagen door en ik post ze hier in PDF. Door op de link of op downloaden te klikken kan je de uitslagen zien. Ik maak een fotoalbum aan waar ik afbeeldingen maak van de uitslagen waar je ze zo kan zien. Ook op onze andere socials als Facebook en Instagram ga ik elke week deze te plaatsen zodat iedereen ze kan zien.

Wanneer er iets misloopt aan de opening van de uitslagen vb dat je ze niet kan lezen of openen laat dan zeker het bestuur dit weten en zij laten dit dan aan mij weten.

Ik ben zelf Zorgkundige van beroep dus het kan zijn dat soms de uitslagen later op de website staan als ik vb tot 21.45 werk gaan ze er pas rond 23u opstaan.

voor de rest wie vragen heeft, stel ze gerust!

mvg, Carolien

volg en like ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *