Start seizoen 2022 : brief van voorzitter Erik

Hallo allemaal,

Het seizoen 2022 staat voor de deur en onze voorzitter heeft een brief geschreven met de eerste vlucht, info over uitslagen en kalenders en meer.

hierbij de brief van onze voorzitter :

Beste liefhebbers,

het is zover het seizoen 2022 staat voor de deur

wij starten op dinsdagavond 22 maart met het inkorven van de leervlucht Fleurus vanaf 19u. We gaan niet meer werken op afspraak maar we vragen dat iedereen een beetje zijn gezond verstand gebruikt.
De eerste prijsvlucht is Momignies op zaterdag 26 maart en wordt ingekorfd op vrijdagavond vanaf 19u. De rest van de kalender vind u op de website.

Onze kampioenendag is weer in het water gevallen, we gaan bekijken hoe we dit kunnen oplossen. Wat betreft het portgeld dat de liefhebber nog te goed heeft van 2021 zal op de rekening van de liefhebber gezet worden.

enkele wijzigingen :

onze maatschappij gaat ook gebruik maken van het nieuwe systeem van Bricon-Pas. De halve fond wordt terug samen gespeeld met onze Waalse vrienden. De inkorving is terug op donderdag avond (2 dagen korf). het uur van inkorven wordt nog bekent gemaakt.

Lossing : Petit Club

voor de snelheid veranderd er niks.

de uitslagen en kalenders worden niet meer rondgedragen!! De kalenders liggen in ons lokaal klaar voor de liefhebbers die er graag een willen.

Wat betreft de uitslagen : deze wordt direct na het uitlezen van de klokken gemaakt en is direct beschikbaar. Men kan de uitslag ook altijd terug vinden op onze site www.vrijenvooruitoverhespen.net, op de site van PIPA en op de site van Topi.

Wij zijn dit verplicht te doen om de onkosten van onze vrijwilligers te beperken (dieselprijzen zeer hoog enz…)

Verdere info zal op onze site te lezen zijn.

Wij wensen iedereen een succesvol 2022!!

Sportieve groeten,

het bestuur
Hendrickx Erik,
Voorzitter.

Ook ik wens iedereen een vruchtbaar seizoen 2022 toe en laat ons hopen dat er geen pandemies meer optreden die het seizoen naar de vaantjes helpen.
Heel veel succes iedereen! Maak er een topseizoen van!
Carolien

volg en like ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *