Mail van Bauwens : Leervlucht van woensdag 14 juli 2021 afgelast wegens weersvoorstellingen!

Beste liefhebbers,

De leervlucht van woensdag 14 juli 2021, met inkorven op 13 juli 2021, is afgelast wegens de weersvoorstellingen.


Hierbij de mail van Johan Bauwens aan de maatschappij :

beste klant,

hierbij de voorspellingen voor woensdag 14 juli 2021 op de website van het KMI :

Woensdag blijft het bewolkt en wisselvallig met soms regen of buien. Vooral in de namiddag en in het zuidoosten van het land kunnen er stevige onweersbuien vallen, met veel neerslag. Aan zee blijft het overwegend droog en geleidelijk wordt het ook landinwaarts in het noordwesten droger. De Maxima schimmelen tussen 17 graden in de Ardennen en 22 graden in de Kempen. Er staat een meestal matige of aan zee soms vrij krachtige wind uit noordwest tot noord.

Dit is alles behalve goed te noemen en ook op donderdag wordt er nog niet echt goed weer voorspeld. Er zullen dus weinig tot geen duiven zijn en daarom nemen we de volgende beslissing.

Tot mijn spijt nemen wij opnieuw de beslissing om de komende dagen geen leervluchten of kermisprijzen meer te rijden deze week. We zullen dus morgenavond dinsdag 13 juli 2021 niet bij u langskomen om de duiven op te halen – gelieve dus niet in te korven (op enkele plaatsen gaan we wel de lege korven terugbrengen zodat er voldoende zijn voor de komende dagen, als we u nodig hebben bellen we wel) : alle leervluchten deze week zijn dus afgelast.

Voor de kermisprijskampen die nog niet werden afgelast door de vereniging zelf, vinden wij het ook spijtig dat zij deze week geen doorgang kunnen vinden. Al moet u zich bij dit weer afvragen of een kermisspel zin heeft. Volgens ons is het beter de prijskamp te annuleren of te verplaatsen naar een latere datum (kan aangevraagd worden bij de KBDB). Dank om het nodige te doen.

Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,

met vriendelijke groeten,
Kind regards,
Cordialement,

Johan Bauwens


mvg het bestuur

volg en like ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *