Kampioenschappen van Frankrijk, snelheid en een verbetering van de kampioenschappen halve fond

Beste liefhebbers

We zijn zo ver. vandaag is de laatste vlucht ingekorfd voor dit seizoen. Laat ons hopen dat de gevleugelde vrienden het nog een keer goed willen doen voor hun baasjes! Maar dat komt wel goed zeker! Hopelijk zit voor hen het weer nog een beetje mee en dan is het helemaal goed.

Intussen heeft Erik ook hard gewerkt en niet alleen met zijn duiven bezig geweest.

Hij heeft hard zitten tellen en rekenen en heeft alle kampioenschappen uitgerekend en zelfs nog fouten ontdekt in de halve fond kampioenschappen. Indien er klachten zijn mag je die altijd naar Erik sturen tot 15 oktober 2023!

Hier zijn dus alle kampioenschappen + een vernieuwde versie van de halve fond :

Frankrijk :

snelheid :

vernieuwde versie van de halve fond :

Zo bij deze zit seizoen er op. Bij deze is het tijd voor een paar mensen te bedanken. Ik ga beginnen met alle vrijwilligers die altijd paraat staan om te helpen. Daarna Luc Bellis en Nicole Denivel, Secretaris en ondervoorzitter, die inkorven en de cafetaria doen maar vooral onze voorzitter Erik Hendrickx die altijd paraat staat en alles in goede banen lijd. Hij maakt de uitslagen (of laat de computer dit doen :)) en telt de kampioenschappen uit en doet nog veel meer (wat ik niet kan zien natuurlijk :))

Laat ons dit seizoen goed afsluiten, met nog een laatste vlucht morgen en met een kampioenendag waar natuurlijk iedereen welkom is.

blijf onze website volgen en blijf doen waar je allemaal goed in bent!

mvg Het bestuur en Carolien, siteadmin

volg en like ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *