Kampioenendag verplaatst naar februari 2022 wegens Corona…

Beste liefhebbers,

Corona slaagt nog maar eens hard toe in België. We slagen er niet in dat lelijke virus buiten te houden en en dus moeten er maatregelen getroffen worden die voor niemand fijn zijn… Onze kampioenendag wordt dan ook uitgesteld tot volgend jaar en we hopen na het krijgen van de 3de prik dat iedereen eindelijk immuun is en dat we weer wat vrijheid kunnen krijgen.

Voorzitter Erik heeft dan ook een brief geschreven naar jullie :

beste liefhebbers,

door de huidige situatie ivm corona is met het ganse bestuur beslist onze kampioenendag van 27 november 2021 te verplaatsen naar februari 2022. een juiste datum zal later worden bepaald. Wij zijn van oordeel dat mensen samenbrengen op dit ogenblik onverantwoord is en wij dank jullie dan ook voor jullie begrip.

de bonnenverkoop die op dit ogenblik loopt zal dan ook enkel online gebeuren en geen zaalverkoop. Deze loopt op www.bonnenverkoop.be. de duiven ter plaatsen zullen kunnen afgehaald worden bij Hendrickx Erik, Grotesteenweg 429 te Drieslinter. Mijn telefoonnummer is 0499/15,55,40

Dit hadden wij niet meer verwacht dat corona nog zo hard zou toeslaan. Hopelijk hebben veel liefhebbers tegen februari 2022 al een derde prik en kunnen wij dan wel in veilige omstandigheden onze kampioenenviering houden.

ik zou zeggen hou jullie gezond en tot dan.

sportieve groeten,

Het bestuur Vrij En Vooruit Overhespen

bedankt voorzitter Erik voor deze uitleg. Hopelijk kan inderdaad in februari 2022 onze kampioenendag doorgaan en geven we er een goei lap op!

volg en like ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *