Hulp voor de mensen die lijden onder de overstromingen

Beste liefhebbers,

Iedereen heeft de beelden gezien van de overstromingen. De beelden van Luik,maar ook korterbij Kortenaken, Oplinter, Drieslinter, Budingen en Geetbets hebben hun deel van de problemen en overstromingen gehad. Huizen zijn vernield en veel persoonlijke spullen zijn weggevaagd door dit overvloedige water.

Het is daarmee dat het Rode Kruis en ook de KBDB een speciale bankrekening openen voor financiële steun.

De KBDB heeft beslist om uit solidariteit een speciale bankrekening te openen en dit voor financiële steun te verlenen aan de duivenliefhebbers en de lokalen dewelke slachtoffer zijn geworden van het slechte weer en de overstromingen van deze week. Het rekeningnummer is : BE07 7330 6087 1166 tav KBDB Solidariteit Overstromingen – RFCB Indonations.

Het Rode Kruis doet een algemene oproep naar Financiële giften op het rekeningnummer : BE70 0000 0000 2525. Ze vragen om te wachten met huishoudelijk gerief op te halen tot ze dit expliciet vragen. Je kan je ook als vrijwilliger aanmelden om te gaan helpen in de getroffen gebieden. Op de website van het Rode Kruis vind je meer info : Helpen Helpt

Samen kunnen we deze mensen helpen om hun leven terug opstarten, de heropbouw van huizen en woonwijken.

Laten we samen ons steentje bijdragen.

mvg,

Het bestuur

volg en like ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *