Einde seizoen 2021!

Beste liefhebbers,

Het seizoen 2021 is ten einde. Het was wegens de corona maatregelen niet gemakkelijk om alles te organiseren. We moesten afstand bewaren, onze handen ontsmetten, een masker dragen en meer. Een gegeven moment was zelfs onze kantine gesloten.

Maar we zijn er door gesukkeld met goede en kwade momenten. Maar al dan nog hebben we een goed seizoen gehad.

Het is de goede moment om eens iedereen in de bloemetjes te zetten wie dit seizoen hard zijn best gedaan heeft.

Beginnen doen we met onze voorzitter Erik. Zonder Erik bestond onze club niet maar hij werkt ook hard aan de uitslagen, de inkorvingen en de uittellingen van de kampioenschappen en natuurlijk het aannemen van de afspraken voor de inkorvingen, het organiseren van de inkorvingen en de contacten met de duivenbond en nog meer.
DIKKE MERCI ERIK!

Als 2de hebben we Luc. Hij zorgt er voor dat de korven van de duiven pico bello in orde zijn. Hij is ook schatbewaarder van de club, wat ook niet onbelangrijk is natuurlijk. Luc zorgt er ook voor dat de inkorvingen op zich goed verlopen. Hij geeft de duiven ook drinken, wachten samen met Erik en Nicole op de vervoerder zodat de duifjes in goede conditie kunnen vertrekken. Luc zorgt er ook voor dat de uren op de website terecht komen en op Facebook.
DIKKE MERCI LUC!

De enige vrouw in ons gezelschap mogen we natuurlijk niet overslagen : Nicole. Nicole is ondervoorzitster van de club maar ook onze barvrouw. Ze houd de kantine open met veel plezier. Ze houd praatjes met iedereen die binnen komt. Ze houdt ook alles in de gaten van achter haar toog.
DIKKE MERCI NICOLE!

Maar ook onze vrijwilligers zijn heel belangrijk. Onze helpers voor de inkorvingen zijn belangrijk. Ze ondersteunen Luc en Erik bij de inkorvingen als er 2 etappes zijn. Deze zijn echt super super belangerijk!
DIKKE MERCI AAN ALLE VRIJWILLIGERS!

Ook Luc, de buurman van de club is heel belangrijk. Hij houd een oogje in het zeil en komt vaak een bezoekje brengen aan de kantine. Voor een lach en een plagerij is hij altijd te vinden.
DIKKE MERCI AAN LUC!

Ook wil ik ook de vervoerders van Bauwens bedanken om goed voor onze duiven te zorgen en om onze duiven met plezier naar alle etappes te brengen. Dit is natuurlijk ook heel belangrijk. Ook aan de KBDB voor de info over onze duiven en het weer en zovoort.
BEDANKT AAN DE VERVOERDERS EN DE KBDB!

Als laatste zijn jullie aan de beurt om te bedanken. Jullie als onze liefhebbers die elke week trouw bleven inkorven terwijl het moeilijk was met de corona maatregelen. Samen hebben we geprobeerd om een mooi seizoen te maken en om er iets moois van te maken. Zoals al eerder gezegd was het moeilijk maar samen met jullie hebben we er doorgebeten door de appel die soms heel zuur was. Jullie zijn altijd gebleven. Met een lach, traan en soms ook boosheid omdat bvb de kantine toe moest door de corona. Jullie hebben bewezen dat dankzij regeltjes en maatregelen er toch een seizoen kon zijn en dat er toch ingekorfd kon worden door dat jullie je er aan gehouden hebben. We hopen dat jullie een goede kweekperiode hebben en dat seizoen 2022 een jaar wordt zonder de regels van corona en dat we elkaar dan terug mogen zien!
DIKKE MERCI AAN ALLE LIEFHEBBERS!

Zo ik denk dat ik iedereen gehad heb. Bedankt om elke keer de duivenuitslagen online te lezen, bedankt om ook feedback te geven wanneer er ergens een fout in zat. Het is een grote eer dat ik deze website van Erik, Luc en Nicole mag onderhouden, dat zij me vertrouwen met dit werk, dat ze me soms zeggen of iets kan en dat dat ook gebeuren kan. Ik ben fier dat ik dit mag doen en dat we samen kunnen werken tot iets dat veel info geeft en toch goed bekeken word. Bedankt ook voor jullie vertrouwen!

Op naar seizoen 2022!

groetjes,

Carolien

volg en like ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *