Bericht van Lossers Bauwens : de leervluchten van deze week zijn afgelast!!

beste liefhebbers,

aangezien het KMI zwaar bewolkt geeft met matige regen en maxima van 13 graden in de Hoge Venen en tot 17 graden elders en een matige noord tot noordwesten wind en door problemen met vorige vluchten is zijn er geen leer of kermisvluchten deze week.

Dus ook onze leervlucht met inkorven op vandaag 29 juni met lossing op 30 juni is afgelast!!!


Hierbij de mail van Bauwens.

Beste klant,

hierbij de voorspellingen voor woensdag 30 – 06 – 2021 op de website van het KMI :

Verwachtingen voor woensdag :
woensdag is het vaak zwaarbewolkt met matige regen. Geleidelijk word de regen minder intens en naar de avond toe word het droger met enkele korte opklaringen vanaf het westen. Het blijft vrij koel met maxima van 13 graden in de Hoge Venen tot 17 graden elders. Er staat een matige westen – tot noordwestenwind.

gezien :

  • problemen vorig weekend met slecht weer / uitstel / terugbrengen /…
  • verlies van vele jonge duiven dit jaar
  • weinig animo om in te korven met deze wederom slechte voorspellingen
  • niemand die zin heeft in nog een drama / terugbrengen /…

nemen wij de beslissing om de komende dagen geen leervluchten of kermisprijskampen meer te rijden deze week. We zullen dus vandaag 29 juni 2021 niet bij u langs komen om de duiven op te halen – gelieve dus niet in te korven (op enkele plaatsen gaan we wel de lege korven terug brengen zodat er voldoende zijn voor de volgende dagen, als we u nodig hebben bellen we wel) : alle leervluchten deze week worden dus afgelast.

Voor de kermisvluchten die nog niet werden afgelast door de vereniging zelf, vinden wij het ook sijtig dat zij deze week geen doorgang kunnen vinden. Al moet u ziech bij dit weer afvragen of een kermisspel zin heeft. Volgens ons is het beter de prijskamp te annuleren of te verplaatsen naar een latere datum ( kan aangevraagd worden bij de KBDB). dank om het nodige te doen.

Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

met vriendelijke groeten,

Johan Bauwens.


mvg het bestuur

volg en like ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *