20.000 duiven vermist na vlucht van Narbonne!

Beste liefhebbers,

De duiven zijn nog eens in eht nieuws gekomen. maar niet goed. Van de Vlucht van Narbonne zijn er van de 26000 duiven maar 6000 duiven thuis gekomen dat betekend dat er nog 20000 duiven verdwenen zijn. De duivenmelkers in ons land zitten met de handen in hun haar. Voor vele is dit werk van 2 tot 3 jaar dat verloren gaat.

Pascal Bodengien, de voorzitter van de KBDB wijst met de vinger naar de organisatoren van de wedstrijd Narbonne. Volgens Bodengien hebben deze geen rekening gehouden met de weersomstandigheden van vrijdag terwijl er nogthans een bericht ontvangen was dat ze moesten opletten voor onweer boven het gebied en dat het beter zou zijn om pas zaterdag te lossen, als het weer beter was.

Volgens de voorzitter van de KBDB zou juiste procedure niet gevolgd worden, waardoor de duiven toch op vrijdag ochtend gelost werd hoewel er geen formele toestemming was van de voorzitter!

Hier onder een aantal artikels ivm de lossing en ook op het VTM nieuws kan je dit nieuws horen

wij hopen uit de grond van ons hart dat de vermiste duiven toch nog terecht komen en dat dit toch bestrafd wordt door de KBDB!

mvg

volg en like ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *